Είπαν για το Bio Festival 2022
Το υψηλό οργανωτικό επίπεδο του φεστιβάλ, η ποιότητα των επισκεπτών αλλά και οι σπουδαίες εμπορικές συμφωνίες που έκλεισαν κυριάρχησαν στις δηλώσεις των εκθετών του Bio Festival 2022.
Το Bio Festival 2022 έδωσε την δυνατότητα στους εκθέτες και τους επισκέπτες, είτε είναι επαγγελματίες είτε καταναλωτικό κοινό που έχει υιοθετήσει έναν eco living τρόπο ζωής, να έρθουν σε επαφή, να συνομιλήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες. Επίσης, δίνεται η δυνατότητα στους επισκέπτες να βρουν λύσεις και είδαμε μεγάλο ενδιαφέρον για τα προϊόντα της εταιρείας μας που έχουν να κάνουν με την συσκευασία. Είμαι πολύ ευχαριστημένοι, ήταν ένα φεστιβάλ άρτια διοργανωμένο.
Γιάννης Τσακνάκης | Μarketing Manager INTERTAN SA
Eίμαστε πολύ ευχαριστημένοι από το φεστιβάλ καθώς μας έδωσε την δυνατότητα να παρουσιάσουμε τα νέα μας προϊόντα σε ένα στοχευμένο κοινό το οποίο αναγνωρίζει την αξία των βιολογικών και vegan προϊόντων. Η εταιρεία μας συμμετέχει πάνω από 20 χρόνια στις εκθέσεις της FORUM και πλέον θεωρούμε ότι είμαστε συνεργάτες και όχι πελάτες.
Μέμος Γκιούλτσος | Ιδιοκτήτης Memory Taste
Είμαστε πάρα πολύ ενθουσιασμένοι από το γεγονός ότι ένας πολύ μεγάλος αριθμός επισκεπτών ήρθε στο φεστιβάλ και στο περίπτερο μας και έδειξε τεράστιο ενδιαφέρον για τα ποντιακά προϊόντα. Είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά τους πελάτες μας που ήδη μας ξέρουν αλλά και να παρουσιάσουμε τα προϊόντα μας και σε ένα νέο κοινό. Σίγουρα θα συμμετάσχουμε και στο Bio Festival 2023.
Θεόφιλος Γεωργιάδης | Ιδιοκτήτης ΤΟ ΡΑΓΙΑΝ
Οι εντυπώσεις μας από το Bio Festival 2022 είναι πολύ θετικές. Μας αρέσε πολύ η ατμόσφαιρα, αυτό το κλίμα χαράς και αισιοδοξίας που επικρατούσε. Ο κόσμος κάνει την βόλτα του, ψωνίζει. Η επισκεψιμότητα ήταν πολύ καλή, μας έδωσε την ευκαιρία και να κάνουμε πωλήσεις αλλά και να ενημερώσουμε ένα στοχευμένο κοινό για τα προϊόντα μας.
Aλέξανδρος Κολιός | Ιδιοκτήτης Δώσε Γεύση
Ο σκοπός της συμμετοχής μας στο Bio Festival 2022 ήταν να δείξουμε στον κόσμο ότι μπορεί να βρει στο Βιολογικό Χωριό μία τεράστια γκάμα από προϊόντα, όχι μόνο για την διατροφή του αλλά και για όλες τις δραστηριότητες της καθημερινότητας του. Eίμαστε πολύ ευχαριστημένοι καθώς το κοινό που επισκέφτηκε το περίπτερο μας ήταν ακριβώς το target group μας. Πιστεύουμε ότι το Bio Festival είναι πολύ σημαντική εκδήλωση που έχει και εκπαιδευτικό χαρακτήρα και όχι μόνο πρέπει να διατηρηθεί αλλά πρέπει και να μεγαλώσει και άλλο.
Χρυσάνθη Τελωνιάτη | Marketing Director Βιολογικό Χωριό