Search
Generic filters
Filter by Custom Post Type

6-7-8 Μαΐου 2022

ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ • ΓΚΑΖΙ

Είπαν για το Bio Festival 2019

Το υψηλό οργανωτικό επίπεδο του φεστιβάλ, η ποιότητα των επισκεπτών αλλά και οι σπουδαίες εμπορικές συμφωνίες που έκλεισαν κυριάρχησαν στις δηλώσεις των εκθετών του Bio Festival 2019.

Οι εντυπώσεις μας είναι άριστες, η διοργάνωση δείχνει ότι έχει πολύ μεγάλη επιτυχία, έχουμε σημαντική προσέλευση κόσμου και αρκετούς εκθέτες. Έχουμε αρκετές επισκέψεις για B2Β συνεργασίες και οι περισσότερες είναι για περιοχές εκτός Αθηνών. Κι αυτό ήταν μία επιτυχία του Bio Festival. Αναμφισβήτητα θα συμμετάσχουμε και στο επόμενο φεστιβάλ.
Ιωάννης Δεληκάρης | Γενικός Διευθυντής Βιολογικό Χωριό
Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την συμμετοχή μας στο φεστιβάλ. Ήδη από την πρώτη μέρα είχαμε πολύ μεγάλη προσέλευση καταναλωτικού κοινού αλλά και εμπορικούς επισκέπτες. Κλείσαμε εμπορικές συμφωνίες με καινούργια καταστήματα τα οποία θέλουν να μπουν στο χώρο των βιολογικών προϊόντων. Και οι πωλήσεις στο καταναλωτικό κοινό που μας επισκέφτηκε ήταν πάρα πολύ καλές. Το 70-80% που πέρασε από το περίπτερο μας αγόρασε κάποιο προϊόν, το οποίο σε άλλες εκθέσεις δεν το έχουμε συνηθίσει. Είναι σίγουρο ότι θα έρθουμε και στο 2o Bio Festival.
Ιωάννης Κίρπιτσας | Ιδιοκτήτης Beauty Life
Ήταν μια πολύ επιτυχημένη διοργάνωση. Eίχαμε αρκετές B2B συναντήσεις με καινούργιους πελάτες που ήθελαν να γίνουμε προμηθευτές τους. Θα συμμετέχουμε με μεγάλη χαρά και στο 2ο Bio Festival.
Μαρία Μιχαηλίδου | Τεχνολόγος Τροφίμων GALITEL AE
Το 1ο Bio Festival μας εξέπληξε ευχάριστα. Υπάρχει μεγάλη προσέλευση κοινού, επαγγελματίες και καταναλωτές, γεγονός που μας έχει ικανοποιήσει αρκετά. Θα συμμετέχουμε και στο 2ο Bio Festival.
Ευτύχιος Καραδήμος | Πρόεδρος Συλλόγου Βιοκαλλιεργητών Αττικής
Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Θεωρώ ότι θα γίνει ένας κοινός τόπος για να βρίσκονται όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τα βιολογικά. Πάρα πολύ σημαντικό ήταν και το Bio School γιατί θεωρώ ότι χρειάζεται πολύ μεγαλύτερη ενημέρωση από αυτή που υπάρχει μέχρι τώρα για τους καταναλωτές αλλά και για τους επαγγελματίες. Οι πιστοποιήσεις βιολογικών προϊόντων, που είναι και το αντικείμενο του Φορέα Ελέγχου και Πιστοποίησης ΔΗΩ, δίνουν μία προστιθέμενη αξία στα προϊόντα και από το σημείο αυτό μπορεί και ο καταναλωτής να ενημερωθεί αλλά και ο επαγγελματίας να βρει το δρόμο για το πώς θα πιστοποιήσει το προϊόν του ώστε να του δώσει μία μεγαλύτερη αξία. Πιστεύω ότι αυτό το φεστιβάλ θα πρέπει να γίνει θεσμός. Και τον τόπο τον βρίσκω πολύ κατάλληλο. Θέλω κάθε χρόνο να γίνεται όλο και μεγαλύτερο, όχι μόνο στα τρόφιμα αλλά και στα καλλυντικά.
Αργυρώ Τριανταφύλλου | Γεωπόνος - Υπεύθυνη Περιφερειακού Γραφείου ΔΗΩ
«Είναι πολύ σημαντικό που γίνεται αυτή η εκδήλωση για να μπορέσει ο κόσμος να γνωρίσει τους παραγωγούς, τους πιστοποιητικούς οργανισμούς και όλο το χώρο γενικά που είναι υπεύθυνος για την παραγωγή των βιολογικών προϊόντων. Οι εταιρείες πιστοποίησης είναι το ανεξάρτητο τρίτο μέρος το οποίο έρχεται να επιβεβαιώσει την αξιοπιστία τους, επομένως πρέπει να είναι σε τέτοια φεστιβάλ, γι’ αυτό είμαστε κι εμείς εδώ.
Δημήτρης Γραμματής | Γεωπόνος – Προϊστάμενος Παραρτήματος Βορείου Αιγαίου και Υπεύθυνος Τμήματος Βιολογικών Προϊόντων TUV AUSTRIA HELLAS
Το Bio Festival είναι ένα πάρα πολύ ωραίο φεστιβάλ και με ωραίες συμμετοχές. Έχουμε κλείσει εμπορικές συμφωνίες και είμαστε ικανοποιημένοι και από τις λιανικές πωλήσεις. Η Keep Cup έχει την αναγνωρισιμότητα που περιμέναμε και βλέπω ότι οι καταναλωτές ενδιαφέρονται πάρα πολύ να το ψωνίσουν. Θα είμαστε και στο επόμενο Bio Festival, σίγουρα.
Γιώργος Σφακιανόπουλος | Ιδιοκτήτης Yoki Eco Attitude
Το Bio Festival είναι μία πολύ καινοτόμα διοργάνωση. Είναι το πρώτο της βήμα. Πιστεύω ότι στην επόμενη πενταετία η ανάδειξη του healthy living θα παίξει σημαντικό ρόλο. Χαίρομαι πάρα πολύ που η εταιρεία FORUM έχει ακολουθήσει αυτό το βηματισμό με αποτέλεσμα να ενισχυθεί περισσότερο αυτός ο θεσμός. Το ευτύχημα είναι ότι οι καταναλωτές οι οποίοι έρχονται, και οι B2C και οι B2B, είναι πλέον ενημερωμένοι και τα θέλω τους είναι η διαφοροποίηση. Η καινοτομία πάνω στο healthy living, στο φυσικό προϊόν. Θα έρθουμε και του χρόνου.
Κωνσταντίνος Αγαδάκης | Διευθυντής Πωλήσεων Barista Pro
Οι εντυπώσεις μου από το Bio Festival είναι πάρα πολύ θετικές. Παρότι πρώτο είχε αρκετή κινητικότητα. H προσέλευση του κόσμου ήταν πάρα πολύ θετική. Είχαμε επισκέπτες διαφόρων ηλικιών και προσδοκιών, οι περισσότεροι βέβαια στοχευμένοι στο bio. Και στα σεμινάρια η ανταπόκριση του κόσμου ήταν θετική.
Παναγιώτης Νίκας | Υπεύθυνος Ανάπτυξης Coffee Expert
Μεγάλη προσέλευση κόσμου, από ετερόκλητο κοινό με διάφορα ενδιαφέροντα και ως επαγγελματίες και ως καταναλωτές. Έχουμε εντυπωσιαστεί πάρα πολύ. Ο ρόλος της πιστοποίησης είναι πάρα πολύ σπουδαίος, δίνει προστιθέμενη αξία στα προϊόντα. Και το Bio Festival βοηθάει γιατί δίνει την ευκαιρία στον κόσμο να ενημερωθεί για ποικίλα θέματα ένα από τα οποία είναι και η πιστοποίηση.
Μαρία Χατζηδάκη | Γενική Διευθύντρια του Φορέα Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων IRIS
To 1o Bio Festival  είναι απίστευτο, μου αρέσει πάρα πολύ, ο κόσμος είναι πάρα πολύς, είναι ευγενικότατος, θέλει να γνωρίσει τα προϊόντα όλων των εκθετών. Είχαμε αρκετές B2B συναντήσεις, είχαμε πελάτες καινούργιους που γνωρίσαμε εδώ και θέλουν να γίνουμε προμηθευτές τους. Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να έρθουμε και του χρόνου.
Μαρία Μιχαηλίδου | Τεχνολόγος Τροφίμων Galitel AE
Μας αρέσει αυτή η έκθεση γιατί είναι πρωτοποριακή. Είδαμε πολλά καινοτόμα προϊόντα, ενδιαφέροντα και, φυσικά, οργανικά. Ένας μέρος των προϊόντων μας είναι οργανικά οπότε αποφασίσαμε να έρθουμε.
Tiziano Lusetti | Export Sales Manager Foodness Free From
Βρίσκομαι στο περίπτερο της Bio Art, είμαι στην εταιρεία της Plan Vita , έχουμε ωμοφαγικά vegan προϊόντα, αλμυρά και γλυκά. Ξεκινάω τώρα, μετά το Master Chef. Οι εντυπώσεις είναι πάρα πολύ ωραίες, ο κόσμος ενδιαφέρεται για τα βιολογικά προϊόντα και γεύματα.
Θάνος Σπανός | Chef Plan Vita
Η εντύπωση μου από το πρώτο Bio Festival είναι πάρα πολύ καλή. Είναι εξαιρετική διοργάνωση κι όλα πάνε πάρα πολύ καλά. Τα βιολογικά προϊόντα είναι μία αυξανόμενη τάση και βλέπουμε πλέον ότι ο κόσμος ανταποκρίνεται. Πάμε πάρα πολύ καλά, έχουμε φέρει δύο βανάκια, το ένα με φαγητό και άλλο με αναψυκτικά και καφέ και δόξα τω Θεώ η ανταπόκριση είναι μεγάλη. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι και φυσικά θα είμαστε εδώ και του χρόνου.
Νίκος Γαϊτάνος | Chef Healthy Bites

Sign up for Newsletter