Search
Generic filters
Filter by Custom Post Type

8-9-10 Μαϊου 2020

ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ • ΓΚΑΖΙ

FORUM AE: 30 Χρόνια στην κορυφή!

Για περισσότερα από 30 χρόνια, η εταιρεία FORUM AE δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο των επαγγελματικών εκθέσεων και εκδόσεων με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους επαγγελματίες της αρτοποιίας, της ζαχαροπλαστικής, της καφεστίασης και του ξενοδοχειακού κλάδου. Από το 1988, όταν ξεκίνησε με την έκδοση του περιοδικού Z+G (Ζαχαροπλαστείο-Gelateria), η FORUM AE έχει διανύσει μια μακρά πορεία ανάπτυξης και επέκτασης των δραστηριοτήτων της προσφέροντας έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση καθώς κι ένα καθιερωμένο πλέον σημείο συνάντησης και αλληλεπίδρασης για τους επαγγελματίες του ευρύτερου επισιτιστικού τομέα. Σήμερα, η εταιρεία διοργανώνει τις διεθνώς αναγνωρισμένες εκθέσεις:

ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ
8
διεθνείς εμπορικές εκθέσεις
ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ
3.150
εκθέτες σε ετήσια βάση
ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ
210.000
τ.μ εκθεσιακής επιφάνειας
ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕ
310.000
Έλληνες & ξένους επισκέπτες

Σήμερα, η εταιρεία διοργανώνει τις ακόλουθες εκθέσεις:

 • HORECA: Η μεγαλύτερη, πληρέστερη και πλέον στοχευμένη έκθεση για τον εξοπλισμό και την τροφοδοσία όλων των χώρων μαζικής εστίασης και των ξενοδοχείων.
 • FOOD EXPO: Μια έκθεση διεθνών προδιαγραφών για τον κλάδο Τροφίμων και Ποτών.
 • OENOTELIA: Διεθνής έκθεση, αφιερωμένη αποκλειστικά στο επώνυμο ελληνικό κρασί και τα αποστάγματα.
 • FOODTECH: Έκθεση στοχευμένη στις τεχνολογίες παραγωγής, επεξεργασίας, συσκευασίας, αποθήκευσης και διακίνησης Τροφίμων & Ποτών.
 • ARΤΟΖΑ: Η μεγάλη διεθνής έκθεση για την αρτοποιία, τη ζαχαροπλαστική, το παγωτό και τη σοκολατοποιία
 • ATHENS COFFEE FESTIVAL: Mια μεγάλη γιορτή για τον καφέ και την κουλτούρα του
 • ΧENIA: Η premium έκθεση-θεσμός, αποκλειστικά στοχευμένη στον ξενοδοχειακό κλάδο.
 • BIO FESTIVAL: Kαλύπτει τις ανάγκες των επιχειρήσεων και των σύγχρονων καταναλωτών για προϊόντα που στηρίζονται στη βιώσιμη ανάπτυξη και την φυσική παρασκευή.

Tαυτόχρονα, εκδίδει 4 επαγγελματικά περιοδικά:

 • A-Z (Αρτοποιία – Ζαχαροπλαστική)
 • SNACK & COFFEE
 • ΨΗΤΟ
 • AMBROSIA MAGAZINE

Πάντα πρωτοπόρος

Ιδρυτής της εταιρείας, σημερινός πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος είναι ο Νίκος Χουδαλάκης που θεωρείται από πολλούς παράγοντες της αγοράς ότι έχει γράψει ιστορία στον κλάδο της διοργάνωσης εκθέσεων εφαρμόζοντας το συνδυαστικό μοντέλο διοργάνωσης εκθέσεων/εκδόσεων. H FORUM Α.Ε. έχει αναδειχθεί πρωτοπόρος εταιρεία στην Ελλάδα χάρη στη διπλή της δραστηριότητα που περιλαμβάνει την ταυτόχρονη υποστήριξη κάθε έκθεσης με μια σειρά από κλαδικά περιοδικά, τα οποία απευθύνονται σε συγκεκριμένες κατηγορίες επαγγελματιών επισκεπτών της έκθεσης. Η εφαρμογή του μοντέλου αυτού έχει σαν αποτέλεσμα την αμοιβαία προώθηση και των δύο δραστηριοτήτων προς όφελος τόσο της εταιρείας όσο και – κυρίως – των πελατών της. Παράλληλα, χάρη στο εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό της, η FORUM A.E. γνωρίζει καλά τις ανάγκες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει κάθε κλάδος και είναι σε θέση να προσφέρει στους πελάτες της τις κατάλληλες λύσεις.

Ισχυρή και διαρκώς αναπτυσσόμενη

Από το 2010, η FORUM A.E. αναγνωρίστηκε από την ICAP GROUP A.E. ως μία από τις «STRONGEST COMPANIES IN GREECE», δηλαδή μία από τις πιο ισχυρές εταιρείες στην Ελλάδα, έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις των καιρών επιβεβαιώνοντας ότι η οικονομική της ευρωστία και η πιστοληπτική ικανότητά της είναι πραγματικά υψηλή. Η FORUM A.E. είναι επίσης ιδρυτικό μέλος του Σ.Ε.Ο.Ε.Σ. (Σύνδεσμος Ελλήνων Οργανωτών Εκθέσεων και Συνεδρίων) ενώ ταυτόχρονα συμμετέχει σε σημαντικούς Ελληνικούς και διεθνείς οργανισμούς όπως ο ΣΕΤΕ (Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων) και ο SCA (Speciality Coffee Association).

Subscribe to our Newsletter